Daily Light 1

Al meer dan een eeuw is ‘Daily Light’ een graag gezien devotieboek voor mensen die naast de Bijbel zuivere Bijbelpassages willen lezen en er in gebed over na willen denken. Het boekje werd oorspronkelijk gedrukt in het midden van de 18e eeuw, en werd Daily Light genoemd, geboren uit het geloof van Samuel Bagster, een Britse boekhandelaar die vastbesloten was om zijn geloof te delen met zijn twaalf kinderen. Wij hopen er zo nu en dan een stukje uit te publiceren.

Bijbelteksten:

Toen Abram 99 jaar was, kwam de Heer naar hem toe en zei: “Ik ben de Almachtige God. Leef steeds zoals Ik het wil. Jezus kwam naar hen toe en zei: “Ik heb alle macht in de hemel en op de aarde gekregen. Want voor God is niets onmogelijk. Heer, U heeft door uw grote macht en kracht de hemel en de aarde gemaakt. Niets is te wonderlijk voor U. Maar als Hij tégen iemand is, wie zal Hem dan kunnen tegenhouden?
Hij doet wat Hij Zelf wil. Onze God is in de hemel. Wat Híj wil, gebeurt. Al aan het begin vertel Ik wat er aan het eind zal gebeuren. Ik spreek van tevoren over dingen die nog niet gebeurd zijn. En alles wat Ik van plan was, doe Ik.

 

Klik op de Bijbelpassages om de verschillende verzen afzonderlijk te lezen.

Genesis 17:1

Mattheus 28:18

Lukas 1:37

Jeremia 32:17

Job 23:13

Psalm 115:3

Jesaja 46:10

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier