Toevluchtsoord

“Eerbiedig ontzag voor de HERE geeft een sterk vertrouwen en Hij zal Zijn kinderen een veilig toevluchtsoord bieden.” (Spreuken 14:26)

Dit veilige toevluchtsoord heb Ik beloofd aan elk van Mijn kinderen en de deur staat elke dag open, maar toch wordt er maar zo weinig gebruik van gemaakt.

Mijn kinderen, kom toch onder Mijn vleugelen en rust toch in Mijn armen zodat je Mijn liefde en vrede en de rust die het verstand ver te boven gaan, mag ervaren.
Als de stormen razen en de moeilijkheden je dreigen te overweldigen, waarom kom je dan niet naar Mijn toevluchtsoord en wacht je, veilig geborgen in Mijn liefde, tot de storm weer is gaan liggen? Als je bij Mij schuilt en Mijn liefde op je laat inwerken toon Ik je de geheimen van Mijn hemelse wereld. Ik verfris je geest en maak je gedachten nieuw.

 

Je krijgt nieuwe inspiratie en je komt tot ideeën die je nooit eerder gehad hebt.
Op de stille momenten dat wij samen zijn en je Mijn liefde ten volle ervaart, verander Ik je hart, je gedachten en help Ik je om je oude vastgeroeste gedachten-patronen te laten varen. Zie, Ik maak alle dingen nieuw! Ik weet dat je soms denkt dat je niet zoveel tijd kunt uittrekken om stilletjes bij Mij te zitten. Er zijn tenslotte zoveel mensen die je nodig hebben en hoe kun je nu steeds tijd uittrekken voor jezelf? Maar dat komt doordat je op zulke momenten naar het leven kijkt op een puur menselijke manier. Je ziet de dingen niet altijd zoals Ik ze zie.

Weet je niet dat een Herder eerst zelf gevoed moet worden voordat hij zijn schapen kan voeden? Denk je echt dat een dokter een goede diagnose bij zijn patiënten kan stellen als hij zelf geen rust heeft maar overspoeld wordt door de nood die hij ziet?

Sla daarom Mijn toevluchtsoord niet over. Trek er de tijd voor uit zodat Ik alle dingen naar Mijn hand kan zetten. Als je de tuin van onze gemeenschap weer hebt verlaten zul je zien dat Ik ondertussen aan het werk ben geweest en Mijn engelen erop uit heb gestuurd om je weg voor te bereiden. Dan werk je met rust en vertrouwen en straal je Mijn liefde uit.

Download PDF

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier