Ontvang Mijn zegeningen

Woorden van Jezus

Ik ben geen hersenschim of het product van je verbeelding. Ik ben geen fabeltje en geen sprookje. Ik ben wie Ik ben. Ik ben echt en Ik ben wat je nodig hebt.
Je zou me de grote problemen-oplosser kunnen noemen.

Praat met Mij. Leg je vragen en moeilijkheden aan Mijn voeten.
Ik zal je de troost geven die je vrees kan wegnemen, het geloof dat de angst zal verdrijven en rust in plaats van bezorgdheid. Ik ben de bron van vreugde en geluk. Ik heb antwoorden voor al je vragen en kan je leiding geven op je paden.

Ik word niet voor niets afgeschilderd als de Goede Herder, die Zijn leven neerlegt voor de schapen. Ik ben je kracht en je hulp in tijden van nood. Ik ben je vriend en metgezel.
Betekent dat dan dat je door Mij in je leven te betrekken nooit meer met moeilijkheden geconfronteerd zult worden? Natuurlijk niet, want juist door strijd en moeilijkheden kun je als mens zo intens groeien. Maar het betekent wel dat Ik je zal helpen; dat Ik naast je sta.
En wat je daarvoor moet doen? Je moet je hart voor Mij openen en Mijn woorden en zegeningen ontvangen.

Bemind door het licht

Als je geloof hebt in Mij, dan hoef je geen angst te hebben voor de toekomst. Als je Mij in je hart hebt, dan weet je dat Ik elke dag van je leven voor je zal zorgen, totdat je verder gaat naar het volgende leven. In Mij vind je vrede en rust.

Laat het Licht van Mijn liefde dus schijnen in je leven. Vind er troost en bemoediging in. Als je weet dat Ik van je hou, dan heb je de innerlijke overtuiging dat alles in orde zal komen, ook al ziet het er soms donker uit.

Je hebt er nu nog geen idee van hoeveel vreugde en liefde je te wachten staan in het hemelse leven dat Ik je heb bereid.

Maar als je de tijd voor Mij neemt en Mijn licht op je laat schijnen geef Ik je er een voorproefje van. In communie met Mij neem Ik je mee op een tocht door de Geest en vertel Ik je Mijn diepe geheimen die je alleen in gebed kunt ontvangen.

Ik vertel je die dingen niet om je maar wat op de mouw te spelden, of als een doekje voor het bloeden. Mijn woorden zijn waar, want

Ik ben de waarheid, de weg en het leven.
Laat je dus beminnen door het hemelse licht van Mijn liefde zodat er geen plaats meer is voor twijfel en angst, maar de banier van Mijn koninkrijk ook in jouw hart wappert.

Download PDF

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier