De hemelse visie

Woorden van Jezus

Als je de hemelse visie wilt houden moet je een stap terug doen van de alledaagse taken en beslommeringen. Dan moet je het grotere beeld; waarom je eigenlijk op deze aarde bent, voor ogen houden.

Het gaat erom dat je vasthoudt aan de wetenschap dat je maar voor korte tijd op deze aarde bent en spoedig op de plaats zult komen waar alle problemen van deze aardse wereld er niet meer toe zullen doen. Alleen de eeuwige, blijvende dingen zullen uiteindelijk met je meegaan.

Dat is de hemelse visie, een visie die je helpt je om Mij meer te betrekken in je dagelijkse leven, en om mijn beloften van liefde en vertroosting in gedachten te houden. Er staat je nog zoveel goeds te wachten. Het is precies die visie die Ik probeerde duidelijk te maken aan Mijn eerste discipelen toen ik hen vertelde over de vele woningen in Mijn Vaders huis en dat zij spoedig weer bij Mij zouden zijn.

Het is zo belangrijk dat je dit voor ogen houdt. Probeer de hemelse visie niet te verliezen door alle verwarring van zorgen en problemen die je op aarde tegenkomt. Je huidige bestaan is van voorbijgaande aard en slechts een kortstondige damp in vergelijking met de eeuwigheid. Spoedig zullen de dingen die nu zo moeilijk lijken, weggevaagd worden en daarvoor in de plaats zul je een kroon van het leven ontvangen en eeuwige
beloningen, omdat je moedig koers hebt gehouden en aan je geloof hebt vastgehouden.

Maar als je dat allemaal vergeet kan het leven erg ontmoedigend overkomen en moeilijk lijken. Dan kan het je toeschijnen dat Ik ver van je af sta en Mijn wederkomst, de dag waarop Ik je zal wegnemen, wel heel ver weg lijken.

Wanneer je de hemelse visie verliest, wordt je geloof klein en onbelangrijk en worden de wereldse zaken zo belangrijk dat ze je beginnen te overwoekeren.
Houd je ogen daarop op Mij en op je hemelse toekomst gericht. Het lijden van deze tegenwoordige tijd is niets vergeleken met de glorie die je te wachten staat en die in het hermelse leven aan je geopenbaard worden.

Vergeet nooit dat er voor alles een reden is, een plan en een bedoeling voor alles wat er met je gebeurt. Ik laat het toe, zodat je, wanneer je in Mijn Koninkrijk aankomt, waardevolle lessen hebt geleerd die je op geen enkele andere manier zou hebben verkregen.

Niemand heeft tijdens zijn aardse leven het volledige inzicht. Niemand begrijpt de volledige betekenis van het bestaan en waarom hij op aarde is, of waarom er eigenlijk een aarde is. Je zult het grotere concept dan ook pas beter gaan begrijpen als het einde van je periode op aarde is aangebroken. Dan kan Ik je alles zal openbaren en Mijn plannen duidelijk maken. Maar die tijd is nog niet gekomen.

Desalniettemnin zijn er door het geloof genoeg dingen die je wel kunt begrijpen, dingen die je helpen om de juiste keuzes te maken en waarop je je beslissingen kunt baseren. Ik verzeker je dat er in Mijn Koninkrijk geen verdriet bestaat, of eenzaamheid of tegenspoed; zorgen of dood of gebrek aan liefde, al die dingen die nu zo moeilijk voor je zijn. Als je dat voor ogen houdt kun je beter het hoofd bieden aan je huidige verdriet.

Op dit moment is Mijn genade genoeg voor je. Laat je dus niet ontmoedigen door de dingen van deze aarde, maar blijf doorgaan. Dit is de hemelse visie: leven vanuit de visie en wetenschap dat er een veel betere wereld wacht. En vergis je niet, in het volgende leven zul je maar al te blij zijn dat je er in dit leven voor hebt gekozen om Mij te dienen en te volgen. Dan zul je stralen als de sterren die anderen tot rechtvaardigheid gebracht hebben. (Daniƫl 12:3)

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier