Leren om in Mij te leven

Als je overweldigd wordt door alles wat je moet doen en zo hard je best doet om alles gedaan te krijgen, is het goed om even te stoppen. Als je vreugde door al dat werk onderdrukt wordt en je de blijdschap vergeten bent die je voelde toen je Mij leerde kennen, kom dan tot Mij. Als je moe en afgedraaid bent aan het einde van de dag, laat Mij je dan helpen om die zachte gloed van vreugde en rust weer tevoorschijn te brengen en haar te doen ontbranden in een vuur dat je kracht geeft om verder te gaan en je pad helder verlicht.

Het geheim van vreugde is dat je leert om in Mij te leven. In Mij leven is meer dan alleen maar voor Mij leven. Ik weet dat je zo graag dingen voor Mij en anderen wilt doen, maar Ik zou er meer genoegen in scheppen als Ik je blijdschap zou zien en de vreugde die voortvloeit uit je geloof. Het zou Mij behagen als je ‘s avonds moe maar tevreden naar bed zou gaan met een vervuld gevoel, en als je van je leven zou genieten.

Als je dat gevoel maar niet te pakken kunt krijgen, moet je meer tijd met Mij doorbrengen. Bedenk eens wat het betekent om Mijn bruid te zijn; de warmte van Mijn Geest bij je te voelen. Rust in Mijn armen en mediteer over Mijn liefde voor jou. Zoek die verzekering en dat rotsvaste geloof in Mijn liefde. Als je al je zorgen aan Mij geeft en je zo openstelt voor Mijn antwoorden, drink je van Mijn Geest en word je opgevuld met Mijn liefde. Mijn vreugde geeft je iets om voor te leven, een reden om te dienen. Dan word je niet alleen maar voortgejaagd door alles wat je moet doen, maar word je gemotiveerd door vreugde. De vreugde die stroomt omdat je Mij persoonlijk kent en een hechte band met Mij hebt.

 

Waarom doen we het werk dat je moet doen niet samen? Samen als partners en geliefden. Dan zal je werk geen sleur zijn maar wordt het een bron van inspiratie. De vreugde van het morgenlicht zal door je aderen vloeien en je levenskracht geven. Het zal je dragen op de vleugels van de kracht van Mijn liefde.

Als je dat gevoel maar niet te pakken kunt krijgen, moet je meer tijd met Mij doorbrengen. Bedenk eens wat het betekent om Mijn bruid te zijn; de warmte van Mijn Geest bij je te voelen. Rust in Mijn armen en mediteer over Mijn liefde voor jou. Zoek die verzekering en dat rotsvaste geloof in Mijn liefde.

Als je al je zorgen aan Mij geeft en je zo openstelt voor Mijn antwoorden, drink je van Mijn Geest en word je opgevuld met Mijn liefde. Mijn vreugde geeft je iets om voor te leven, een reden om te dienen. Dan word je niet alleen maar voortgejaagd door alles wat je moet doen, maar word je gemotiveerd door vreugde. De vreugde die stroomt omdat je Mij persoonlijk kent en een hechte band met Mij hebt.

Waarom doen we het werk dat je moet doen niet samen? Samen als partners en geliefden. Dan zal je werk geen sleur zijn maar wordt het een bron van inspiratie. De vreugde van het morgenlicht zal door je aderen vloeien en je levenskracht geven. Het zal je dragen op de vleugels van de kracht van Mijn liefde.

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier