Laat dat vuur niet doven

Woorden van Jezus

Je kunt je ogen niet sluiten voor deze wereld en voor de verontrustende dingen die er in gebeuren. Ook jij wordt dagelijks blootgesteld aan haar oppervlakkigheid en niet- geestelijke houding, want de wereld is overal om je heen en jij leeft in deze wereld. Maar je hoeft er geen deel van te zijn. Jij bent geen kind van deze wereld, maar een kind van Mijn hemelse koninkrijk. Daarom moet je jezelf voortdurend schoon wassen van de negatieve invloeden die op je afkomen. Dat doe je door Mijn Woord in je op te nemen. Luister naar mijn Woord, bestudeer het en laat je erdoor verfrissen.

Het is Satans hoop om je in een hoek te drijven en je uiteindelijk te overwinnen door je relatie met Mij kapot te maken. En dat doet hij niet met groot vertoon van macht, want dan zou je zijn invloed direct herkennen en naar Mij uitroepen.

Hij werkt doorgaans in het geheim en in stilte, door een voortdurende stroom van kleine, negatieve invloeden vanuit de wereld op je af te sturen.

Zo schaaft hij hier wat van je geloof weg en daar wat meer. Een beetje ongeloof, een kleine twijfel… een kleine angst waar je niet met Mij over wilt praten… En langzaam dooft het vuur van je overtuiging.

Het is zijn hoop dat je zijn gemene tronie niet herkent en niet tegen hem optreedt. Uiteindelijk trek je de verkeerde conclusies en neem je de oppervlakkige houding van een ongelovige wereld aan, waar Mijn aanwezigheid niet gewenst wordt. Daarom moet je jezelf schoonhouden in de Geest. Mijn Woorden zijn levengevend water. Ze verschonen je geest en voeden je hart. Mijn Woord leeft en heeft bovennatuurlijke kracht. Voed je er dus dagelijks mee.

Download PDF

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier