Kerstgeschenk

Liefde die geduldig is in een wereld vol intolerantie. Liefde die begrijpt wanneer anderen niet verder kijken dan de buitenkant. Liefde die vriendelijk is en teder wanneer alles om je heen er koud en hard uitziet. Liefde die je troost en die je omarmt wanneer je eenzaam bent. Liefde die je de helpende hand reikt wanneer je in de put zit. Liefde vol geluk en blijdschap. En liefde die vrede geeft in het midden van de storm en altijd een oplossing weet.

Zo is Mijn liefde en Mijn liefde is er altijd voor jou; overal, altijd, dag en nacht. Mijn liefde is bereid om in de diepste duisternis af te dalen om te redden en de wereld te doorkruisen om je uit de problemen te halen. Zij weet van geen ophouden, zij kent geen grenzen en is oneindig. Dat is de liefde die Ik je geef.

Mijn liefde brengt stilte wanneer je in de war bent, rust wanneer je moe bent en kracht wanneer je het gevoel hebt dat je niet verder kunt.

Zij neemt angst weg en geeft moed in het aangezicht van de wanhoop. Zij kan genezen wanneer je lichaam gebroken is; je hartzeer verzachten en je kalmeren wanneer je overstuur bent.

Stress, zorgen en vrees zijn er niet tegen bestand maar smelten ervoor als sneeuw voor de zon.

Mijn liefde is Mijn kerstgeschenk aan jou.

***

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Er staat een hele nieuwe wereld voor je klaar, met nieuwe minuten, nieuwe dagen en nieuwe maanden, waarin je Mij weer kunt dienen.

Hier sta je dan, op de drempel van kerstmis en het nieuwe jaar. Alles is fris en alles wordt nieuw. Je zonden en fouten van het afgelopen jaar zijn weggespoeld door Mijn liefde en vergiffenis. Ik kijk er niet meer naar. Waar Ik wel naar kijk is de vooruitgang die je dit jaar hebt geboekt, de stappen die je voor Mij hebt gezet en je stralende geest die gegroeid is door je gehoorzaamheid en je overgave aan Mij.

En nu ga je het nieuwe jaar binnen. Je zult weer hard moeten werken, maar je kunt op Mijn liefde rekenen. En je zult vooruitgang boeken.

Hoe Ik dat weet? Omdat je het niet hebt opgegeven en dat laat zien dat je door wilt vechten omwille van Mij. Het leven dat Ik voor je gepland heb is nog maar nauwelijks begonnen. Ik ben je Goede Herder en Ik beloof je dat het je niet zal ontbreken aan Mijn voortdurende aanwezigheid. Ik zal je naar groene weiden leiden en je geest voeden wanneer die uitgeput raakt en je laten rusten aan vredige stille wateren.

Ik zal je leiden over de paden van Mijn gerechtigheid met Mijn waarheid en Mijn beloften aan je zijde. Ook al loop je door donkere dalen, of zijn er gevaren voor je lichaam of geest, Ik zal je de kracht geven om niet te vrezen; Ik zal je helpen om boven je omstandigheden uit te stijgen.Door dik en dun zal Ik met je zijn; in de moeilijke en de blije tijden.

Ik houd je vast door Mijn instructies en leiding en zal je troosten in tijden van strijd. Vergeet nooit dat er een reden is waarom Ik je middenin een wereld vol hebzucht en haat heb gezet; de wereld heeft Mijn liefde nodig. Jij kunt de waarheid geven aan mensen die dorst hebben naar Mijn Geest. Je bent in de wereld maar niet van de wereld, en Ik geef je Mijn kracht om Mijn licht te laten schijnen in elke donkere hoek. Ik besprenkel je met olie, de olie van Mijn zalving voor het komende jaar.

De kelk van je geest wordt overvloedig gevuld met alles wat je nodig hebt om Mijn wil te doen. Mijn goedheid en genade en liefde en kracht zullen je overal vergezellen! Je zult voor altijd in Mijn huis verblijven; eerst Mijn geestelijke huis op aarde, wat een symbool is van Mijn bescherming en zalving, en daarna Mijn huis in de hemel als een eeuwige beloning voor wat je voor Mij gedaan hebt.

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier