Elke stap is er een

Woorden van Jezus

Mijn Geest trekt over de velden van deze wereld en ziet eenzaamheid. Er is nog steeds honger naar de Woorden van God. Mijn hart breekt als ik zie hoeveel mensen Mijn licht niet kennen en doorworstelen in hun duisternis.

Natuurlijk zijn er mensen die Mijn liefde verwerpen en de duisternis verkiezen boven Mijn aanwezigheid. Daarom is het land waarin je leeft een land met harde grond waarin Mijn Woorden niet overal direct tot ontkieming kunnen komen.

Mensen verharden zich tegen Mijn Woorden en Mijn boodschap van eenvoud, zachtmoedigheid en vergeving. Maar laat de houding van de een je niet weerhouden om de ander te steunen en aan te raken met Mijn Geest, want er zijn nog veel van Mijn schapen op zoek naar de woorden van redding en eeuwig leven.

Mijn Geest wil niets liever dan de harten van hen die hongeren naar de waarheid te vullen met het brood des levens. Maar Ik heb jou daar voor nodig. Jij bent als een priester die de weg kan wijzen naar de poorten van het eeuwige leven. Ik moet jouw ogen gebruiken om de pijn te zien en jouw handen om de wonden te verzorgen. Ik heb jouw stem nodig zodat ik Mijn woorden door jou heen tot de wereld mag spreken.

Vergis je niet, je hoeft geen grote evangelist te zijn om Mij te dienen. Zelfs de kleinste stappen die je voor Mij zet zijn Mij erg dierbaar, want Ik ken je en zie je eigen strijd.

Heb Ik niet gezegd dat Mijn Woorden over de hele wereld moeten gaan voordat het eind zal komen? Het einde, de tijd van Mijn wederkomst, wanneer deze wereld niet langer geregeerd zal worden door zelfzucht en persoonlijk gewin, wanneer Mijn liefde de scepter zal zwaaien.

Luister stil naar Mijn stem en laat je dus leiden door de geest van God, zodat je vrucht mag voortbrengen in het leven van anderen.

Elke stap is er een. Elk woord is een zaadje en elke daad van liefde, hoe klein die ook mag zijn, is een bouwsteen voor Mijn eeuwige Koninkrijk.

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier