Daily Light 2

Gods boek dat in de rotsen is geschreven is oud, zeer oud. De Bijbel is het oudste boek dat er bestaat en tegelijkertijd ook nog steeds het nieuwste boek. De Bijbel reikt heel ver terug in de oudheid. Hij gaat niet alleen terug tot het begin van deze aardse wereld, maar tot in de eeuwigheid. Vanuit de voorbije eeuwigheid bestrijkt de majestueuze reikwijdte van de Bijbel het hele scala van het zijn en reikt hij tot in de toekomstige eeuwigheid. Het is het boek van de eeuwigheid en daarin liggen de grootsheid en sublimiteit van de grote onbekende toekomst en het machtige plan van de Schepper.
Charles Naylor

Bijbelpassages
We hebben gezien en geloofd dat God heel veel van ons houdt. God is liefde. En als jullie net als God van elkaar houden, blijven jullie in God en blijft God in jullie.

Maar God is vol medelijden. Hij wil ons graag vergeven, omdat Hij zo ontzettend veel van ons houdt. Daarom heeft Hij ons tegelijk met Christus geestelijk levend gemaakt. Want we waren geestelijk dood door alle slechte dingen die we hadden gedaan. We zijn dus alleen maar gered doordat God zo geweldig goed voor ons is geweest, en niet omdat we het verdiend hadden. God heeft ons levend gemaakt en ons nu samen met Jezus een plaats gegeven in de hemelse plaatsen. Wij zijn daar ín Jezus Christus.  Want in de wereld die nog komt wil Hij laten zien hoe geweldig goed Hij voor ons is: Hij heeft ons Jezus Christus gegeven.

Want God houdt zoveel van de mensen, dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben.

God heeft zelfs zijn eigen Zoon aan ons gegeven. Dan zal Hij ons toch zeker ook al het andere geven dat we nodig hebben?

De Heer is goed voor iedereen.
Aan alles wat Hij doet is te zien dat Hij liefdevol is.

Wij houden van God omdat Hij eerst van óns hield.

Wat heerlijk voor je dat je hebt geloofd wat Hij tegen je heeft gezegd! Want wat Hij tegen je heeft gezegd, zal ook gebeuren.

 

1 Johannes 4:16

Efeziers 2:4-7

Johannes 3:16

Romeinen 8:32

Psalm 145:9

1 Johannes 4:19

Lukas 1:45

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier