De eerste plaats

Een Bijbelstudie: Klik hier

Een woord van Jezus

Als je ontmoedigd bent en donkere wolken zich boven je hoofd samen pakken, vergeet dan niet dat Ik er toch ben. Ik loop nog steeds naast je en wil je de rust en het vertrouwen geven die je zo hard nodig hebt. Op de vleugels van gebed kun je boven de wolken uitstijgen en samen met Mij genieten van een stralende, hemelse zon.

Op momenten van twijfel, angst en onzekerheid is het altijd een gevecht om je naar Mij toe te keren en de stilte te zoeken zodat je Mijn stem weer kunt horen. Je duistere gevoelens schreeuwen het uit; dat het geen zin heeft om je bij Mij terug te trekken.

Logisch dat het duister zich daar tegen verzet, want het weet als geen ander dat zelfs de kleinste straal van Mijn licht veel sterker is dan die ogenschijnlijk zo machtige duisternis. Mijn Woord is licht en verbreekt telkens weer de ketenen van de angst en de twijfel. Leg je hoofd op Mijn borst. Voed je met Mijn beloften van eeuwige trouw en luister heel stil naar de woorden die Ik je op die momenten van diepe gemeenschap toefluister.

En wat Ik zeg, zal ook gebeuren.Ik groei echter op als een altijd groene olijfboom in Gods huis. Onophoudelijk vertrouw ik op Gods goedheid en liefdevolle zorg. Ik zal U altijd loven en prijzen, omdat U mij steeds weer redt.
Psalm 52:10-11

 

Download PDF

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier