Kwetsbaar aardewerk

Uit het boekje ‘De gouden jaren’

Er staat in de Bijbel: “Maar deze kostbare schat hebben wij in kwetsbaar aardewerk, ons lichaam. Iedereen kan zien dat de buitengewone kracht in ons niet van onszelf is, maar van God.”1 Dat is de manier waarop Ik werk. Ik gebruik zwakke mensen, mensen die zelf geen grootsheid of kracht in zich hebben, om Mijn kracht te laten zien. Op die manier is er geen vergissing mogelijk dat die mensen slechts werktuigen in Mijn hand zijn en dat Ik de eer krijg voor alles wat Ik door hen heen doe.

De manier waarop de wereld het ziet is dat je sterk moet zijn en op je eigen krachten moet vertrouwen, dat je je trots moet koesteren, maar de mensen die waarlijk groot zijn in Mijn koninkrijk zijn zij die het pad van de nederigheid bewandelen en van Mij afhankelijk zijn.

Als je dit pad kiest kun je de beste jaren van je leven beleven; een leven dat gevuld is met liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, zachtaardigheid en geloof. Dit zijn allemaal vruchten van Mijn Geest, die je krijgt als je dicht bij Mij blijft.

  1. 2 Corinthiërs 4:7

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier