Kom tot Mij. Ik geef rust

Je werkt zo hard. Je doet zo je best en je probeert het zo goed te doen. En alsof het nog niet genoeg is doe je er nog een schepje bovenop. En nu kun je haast niet meer. Ben jij soms vergeten dat Ik heb gezegd dat wat Ik van je vraag nooit te zwaar is en
de last die je voor Mij moet dragen licht is. (Mattheüs 11:30)
Het is niet de bedoeling dat jij die lasten draagt. Je bent Mijn kind. Laat Mij dus je Vader zijn en je helpen om die last te dragen. Leg het allemaal bij Mij neer en vraag Mij om kracht. Als jij Mij om hulp vraagt kan Ik je de rust geven die je zo nodig hebt.
Laat Mij toch het leeuwendeel doen.

Luister naar Mijn stem en volg dan wat Ik je zeg. Dan zul je begrijpen dat jij het niet allemaal zelf hoeft te volbrengen, maar dat het werk dat echt vrucht zal voortbrengen en echt iets betekent, altijd een werk van Mijn Geest moet zijn. Door zo te leven geef je Mij er ook de eer voor.

Ik weet dat het niet makkelijk is voor de menselijke natuur om toe te geven dat je de antwoorden niet altijd hebt en dat je eigen kracht eigenlijk tekort schiet. Maar juist in oprechte en eerlijke nederigheid ligt het geheim van diepe rust en vrede. “Als de lasten u drukken en u vermoeid raakt, kom dan bij Mij. Ik zal u rust geven”(Mattheus 11:28)
Rust dus bij Mij. Laat de lasten die je neerdrukken toch varen. Misschien dat al je vragen niet direct beantwoord zullen worden, maar het is zeker dat Ik je zal gaan helpen als je je verbindt met de overweldigende kracht uit Mijn hemelse reservoir.
De kracht ligt in Mij en Ik heb alles wat je nodig hebt. Ik leef voor jou.

Download PDF

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier