Ik sta op wacht

Is er angst in je leven? Ben je onzeker en word je gekweld door vrees? Vind je van jezelf dat je niet genoeg geeft? Aan Mij of aan anderen? En dat je niet goed genoeg bent, maar juist zwak en onbeholpen? Angst en vrees zijn als een troep hongerige wolven die denken dat ze Mijn schapen te pakken kunnen krijgen, maar het zijn slechts lafhartige, trouweloze kwelgeesten, waar Ik geen genade voor ken.

Richt je ogen op Mij. Je denkt toch niet dat Ik je zal laten vallen op het moment dat je Mij het hardste nodig hebt? Zal Ik toelaten dat het kwaad jou te pakken krijgt? Terwijl je Mij zo dierbaar bent?

Wees niet bang. Heb geen vrees, maar kom tot Mij met al je zorgen en al je vragen. Kom tot Mij precies zoals je bent. Geef je aan Mij over. Laat Mij binnen in de tuin van je hart, ook al staat er nog heel wat onkruid. Ik ben de Goede Tuinman en weet wat er gaande is.

Als je tot Mij komt, precies zoals je bent en je probeert je niet te verbergen voor Mij en jezelf, dan kan Ik het duister verjagen. Dan komt er vrede en rust je leven binnen en begint je hart te groeien in al de hemelse schoonheid die Ik voor ogen heb. In Mij is geen angst. De pijn van het verleden neem Ik weg. Oude wonden worden genezen.

De zon van de gerechtigheid straalt in je hart, want je leeft met Mij. Je schuilt onder de vleugels van Mijn bescherming. De vrees spoelt weg zoals het vuil van de straat het riool in gaat na een verfrissende regenbui.

Weet je niet dat de duisternis het licht niet kan uitstaan? Op het moment dat je je ogen naar het licht keert zoeken de treiterende kwelgeesten van de angst in paniek een veilig heenkomen in de schimmige ellende van de onderwereld.

Maar het is een strijd en je moet Mij er voor zoeken. Laat Mij dus tot je spreken. Sluit de poort. Vergrendel de deur tegen zorgen en angst. Ik sta op wacht en Ik ben je Herder.

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier