De veranderende jaargetijden

Tijdens de groene jaren van je prille lente, zat je vol met bruisende energie. Je dagen werden gevuld met het leren en uitproberen van nieuwe dingen en je wilde je eigen plek in het leven vinden.

Toen kwamen de jaren waarin je volwassen werd en je tot volle bloei kwam; de rijke zomer van je leven waarin veel van je eerdere strubbelingen werden beloond en je dromen werkelijkheid werden.

Nu zit je in de herfst van je leven; de oogst is binnen en de bladeren verkleuren van groen naar prachtige rode en gouden tinten.

Aanvankelijk lijkt deze fase op een fiasco. Je maakt je zorgen om de dingen die je niet zo goed meer kunt, die je nodig hebt om een leven te hebben dat de moeite waard is en waarin je gelukkig kunt zijn. Maar als je dit jaargetij kunt zien als de zegen die ik voor jou in gedachten heb, dan kun je er nog volop van genieten.

Misschien ben je niet meer in staat alles te doen zoals je het gewend was, maar nu zul je meer tijd krijgen voor betere dingen. Het ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Ga eens lekker zitten, ontspan je en geniet van de veranderende tinten van de bladeren. De bonte kleurschakeringen van de bladeren die Ik iedere herfst weer tevoorschijn tover zijn een bewijs van de vele aspecten aan de liefde en de andere zegeningen die Ik voor je in petto heb.

Jij bent als een bloem die nog laat in het jaar bloeit, met bloesems die nog prachtiger zijn dan de bloesems die je in je eerdere jaren vertoonde. Jij bent Mijn meesterwerk!

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier