De kracht van lofprijzing

Waarom huilt u?
-Johannes 20:13

Het is zo nutteloos om je over te geven aan droevige gevoelens; je wordt als een instrument dat niet goed meer gestemd is. In tegenstelling tot normale muzikanten vindt Satan het heerlijk om op verkeerd gestemde instrumenten te spelen.

Ik vind het fijner om een geest van blijdschap te cultiveren. Je wordt er beter van en goed gestemd zodat Satan wel twee keer uitkijkt voordat hij je probeert aan te raken. De snaren van je ziel worden te warm, met teveel elektriciteit van de Geest waar hij zich aan brandt met zijn helse tengels, zodat hij gauw afdruipt en een ander slachtoffer gaat zoeken. De duivel komt niet graag bij me in de buurt als mijn hart vol zit met blijdschap en vreugde van de Heilige Geest.

Droevige gevoelens maken alles grijs en somber, zonder enige charme. Je wordt omhuld door duisternis en je wordt er mentaal door verlamd.

Onze vleugels worden gekortwiekt, onze wielen vallen van ons voertuig zodat we ons alleen nog maar kunnen voortslepen over de grond. Laten we de geest van droefheid vermijden zoals we uit de buurt van de duivel blijven.

-Gerald Massey (1828-1907)

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier