Kerstverhalen

Kerstverhalen om in de kerstgeest te komen? Die kun je hier eenvoudig downloaden als PDF. Oude, korte kerstverhalen voor jong en oud.

Klik hier voor de PDF

De betekenis van Kerstmis?
God was bereid om zich in lompen te hullen. God lag aan de borst van een menselijke moeder… Wat moet Hij nog meer doen om te laten zien dat Hij voor ons klaar staat? Misschien dat wij niet altijd begrijpen wat Hij doet en misschien zijn we het niet altijd eens met de manier waarop Hij de wereld leidt, maar wij kunnen nooit of te nimmer twijfelen aan Zijn liefde voor de mens.

Op het moment dat Maria het hoofdje van Jezus kuste liet God zien wat Hij voor ons wilde betekenen. Er is geen plaats waar God voor ons niet naar toe wil gaan. Als Hij, de Koning van de hemel, bereid was om in een stal te slapen, kun je er zeker van zijn dat Hij overal naar toe wil gaan om Zijn liefde te geven. Hij is te vinden in vunzige barretjes, in de rosse buurt, in slaapkamers, hotels en in ieder huis, hoe groot of klein ook. Geen plaats is te arm of te gewoon.

Evengoed is geen persoon te hard om nog tot Hem te kunnen komen. Geen mens is te slecht of te vuil. Er is geen persoon die Hij niet kan of wil bereiken.

Toen Christus geboren werd, werd onze hoop geboren. Dat is de betekenis van Kerstmis.

 

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier