Het zal me een zorg zijn

Heb je weleens het gevoel dat niemand je echt begrijpt? Je komt voor nieuwe situaties te staan, je moet beslissingen nemen en de toekomst lijkt veranderlijk. Dat maakt je onzeker. Misschien zou je wel iemand in de buurt willen hebben die je kan bijstaan. Een vriend, of mentor en wonderdoener.

Nou, die is er. Zo iemand bestaat. De beste vriend die je je kunt wensen. Hij geeft meer om je dan je ooit gedacht had, Hij weet hoe je de moeilijke dingen in het leven moet aanpakken. Zijn naam is Jezus. Hij kent je door en door en Hij wil dat jij Hem ook beter leert kennen. Niet alleen begrijpt Hij jou ten volle, maar Hij heeft zelfs de kracht om jou ook werkelijk te helpen en je leven aangenamer te maken.

Die kracht wordt opgewekt wanneer je bidt en Hem vraagt om je te helpen. Wanneer je luistert naar wat Hij jou te vertellen heeft en probeert om Zijn raad op te volgen. Hij heeft heel wat goeie tips voor je die je zullen helpen om gelukkiger te zijn en veilig langs de gevaarlijke klippen van dit leven te zeilen.

Dit boekje staat er vol mee en wij wensen jou veel leesplezier!

Het blijft trouwens niet alleen bij het lezen van dit boekje want het gaat nog heel wat verder als je Jezus beter leert kennen en zelf met Hem begint te praten. Hij spreekt tot iedereen die in Hem gelooft en die Hem oprecht vraagt om te spreken. Je moet het geloof hebben dat wat je in je hart “hoort” ook werkelijk Zijn stem is. Hij wil met je praten en Hij wil je helpen! Geef Hem een kans.

Je kunt het hele boek downloaden. Klik daarvoor  op de knop: PDF Downloaden.

Download PDF

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier