Wat een heerlijkheid!

Een korte Bijbelstudie over Gods liefde

  • Vader: “Mijn Zoon, Ik kijk hier naar een grote groep arme, ellendige zielen die zichzelf volledig te gronde hebben gericht en nu voor Mijn gerechtigheid staan. De gerechtigheid eist genoegdoening en ze staan voor de eeuwige ondergang. Wat zal er voor deze ellendige zielen gedaan worden?”
  • Zoon: “O mijn Vader, zo groot is Mijn liefde voor hen en Mijn medelijden met hen kent geen grenzen, zodat Ik er graag voor kies om voor hen verantwoordelijk te zijn. Ik zal borg voor hen staan en verkies Uw toorn in hun plaats te ondergaan. Op Mij, Mijn Vader; op Mij rust al hun zonde.”
  • Vader: “Maar, mijn Zoon, als jij het voor hen opneemt, moet je er rekening mee houden dat je de straf helemaal zult moeten dragen. Ik kan je geen verzachting geven maar Mijn toorn zal volledig jouw deel zijn.”\
  • Zoon: “Vader, laat het zo zijn. Reken het Mij allemaal toe. Ik ben in staat de prijs te betalen. Al kost het me al Mijn rijkdommen en maakt het Mijn schatkist leeg, toch ben Ik tevreden om het op Mij te nemen.”
John Flavel, 1628-1691)

Als je op het vers klikt kom je direct op de pagina terecht met de passage uit de Basis Bijbel.

Efeziërs 2:7

Efeziërs 3:8

Efeziërs 3:16

Hooglied 4:7

Hooglied 5:16

1 Petrus 2:7

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees de nieuwe Oppepper

Thuis of op je werk, een Oppepper maakt je sterk

Klik hier